Szef kuchni restauracji Flaming & Co. popisowo łączy to, co najlepsze z różnych stron świata: słonecznej Italii, eleganckiej Francji i pełnej życia Ameryki. Zawsze korzysta ze świeżych produktów, by tworzyć z nich niepowtarzalne, autorskie kompozycje.
Goście restauracji doceniają podawane tu codziennie inne zestawy lunchowe, a także energetyczne dania śniadaniowe i pizzę z prawdziwą mozzarellą di Bufala i prosciutto, łososiem sashimi, chrupiącymi krewetkami czy dynią i żurawiną. Stałymi pozycjami w menu Flaming & Co. są: tuńczyk tataki, sałatka z serem kozim i figą, sałatka z mozzarellą i awokado, polędwica z dorsza, flaming burger oraz fondant czekoladowy.
Atutami restauracji są przytulne wnętrza, troska o każdy szczegół i dobre samopoczucie gości.
Parkowanie ze zniżką 4 H
4 godziny za 20 zł